Kesäkurpitsa-suklaakakku

gluteenitonmaitomunapähkinäsoijaton

Välttääkö lapsesi vihannesten syömistä, mutta rakastaa suklaata? Tämä mehevä suklaakakku on täydellinen yhdistelmä, jolla saat lapset huijattu syömään vihanneksia. Oman kokemuksen mukaan kakku on syöty hetkessä ja lapset, myös ne jotka yleensä juoksevat karkuun kun näkevät vihanneksia, rakastavat sitä.

150 g pehmeätä voita
200 g ruokosokeria

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi

3 munaa

Lisää munat sokerivoimassaan ja vatkaa yhteen

100 g tummaa suklaata (min 50 % kaakaota)*

Sulata suklaa vesihauteessa
Lisää suklaa munavoimassaan ja vatkaa yhteen kunnes seos on tasaisesti ruskea

200 g raastettua kesäkurpitsaa
50 g jauhettua mantelia
50 g pilkottua tumaa suklaata*

Lisää kesäkurpitsaraaste, jauhettu manteli ja pilkottu suklaa taikinaan ja sekoita yhteen

150 g tattarijauhoa*
1 tl leivinjauhetta
1 tl psylliumia

Siivilöi jauhot sekä psylliumi kulhoon ja kääntele taikinaan.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun leipävuokaan
Paista kakku 180° C kuumassa uunissa 55 minuuttia
Poista kakku vuoasta ja poista paperi, koristele kakku haluamallasi tavalla.

* Varmista että käyttämäsi tuotteet ovat 100% gluteenittomia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *